RU GY RO EN
Găgăuzia
 
Prima Contact Harta
RSS
 
 
 
 
 
Prima / / Medical Association polonez va acorda suport spitalului raional din orașul Comrat
Versiune tipar
29.03.2014
Medical Association polonez va acorda suport spitalului raional din orașul Comrat
Sâmbătă, 29 martie, Guvernatorul Găgăuziei ,dl Formuzal a avut o întredere  cu reprezentanți ai asociațiilor medicale poloneze în Chișinău , ambasadorul Poloniei în Republica Moldova, dl Artur Michalski , cu liderul comunității poloneze în Găgăuzia dna Lyudmila Volevich și medicii din Polonia . Delegație din Polonia a sosit în Găgăuzia pentru a transmite  rechizite  medicale și medicamente spitalului raional Comrat .

Guvernatorul  autonomiei le-a mulțumit oaspeților pentru atenția lor față de  autonomie . " Vă mulțumesc pentru această colaborare, cu Polonia noi ținem legături puternice și suntem foarte recunoscători de suportul prietenilor  noștri,care este autonomiei .Dumneavoastră demonstrați  un nou nivel de interacțiune și ajutorare a   oamenilor , "a menționat dl Formuzal .

Polonez Medical Association de la Chișinău există de aproximativ 10 de ani . Medicii de la organizație oferă tratament gratuit și consultări anumitor categorii de cetățeni . La începutul acestui an, a fost lansat  sprijinul activităților caritabile ,cu suportul  spitalelor și medicilor din Polonia .

Dna Lyudmila Volevich a remarcat faptul că la Comrat la fel activează comunitatea  poloneză Medical Society , la care pot adera medici din Găgăuzia , care au  rădăcini poloneze . Cu sprijinul comunitatii medicale se pot organiza instruirea și educația medicilor  în Polonia , participarea la programe internaționale și alte programe utile .
 
Prima / / Medical Association polonez va acorda suport spitalului raional din orașul Comrat
 
Tel. +373 (298) 2-46-36; +373 (298) 2-12-22
Fax   +373 298 2-20-34
  Email: bashkanat@mail.ru  
 
Adresa:
 
 
       
 
 
Despre Găgăuzia  |  SLPA  |  Ştiri  |  Oficiul Dezvoltării Economice Locale  |  Sfera socială  |  Populaţia Găgăuziei  |  Economia Regiunii  |  Ghidul Investitorului  |  Organele Administraţiei Publice  |  Contacte
 
 
Vizitatori: 3266087
Copyright © 2019 Comitatul Executiv al Găgăuziei, Unitatea teritorial autonomă Găgăzia în cadrul Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate
O soluţie Brand.md