RU GY RO EN
Găgăuzia
 
Prima Contact Harta
RSS
 
 
 
 
 
Prima / Noutăţi / Bașcanul Găgăuziei a avut o întîlnire de lucru cu reprezentanții ADRA Mlodova
Versiune tipar
23.06.2010
Bașcanul Găgăuziei a avut o întîlnire de lucru cu reprezentanții ADRA Mlodova

La data de 23 iunie reprezentantul organizației mondiale ADRA a avut o întîlnire de lucru cu bașcanul Găgăuziei. În componența delegației intra un expert din Austria în domeniul ingineriei si bioenergeticii  Marcel Wagner. ADRA Moldova implementează un proiect de aprovizionare cu apă  a satului Dezghingea, finanțat de către Slovac Aid prin intermediul ADRA Slovacia. La întîlnire  s-a anunțat ca festivitatea de deschiderea a rețelelor de apeduct in satului Dezghingea va avea loc la data de 20 iulie. Reprezentantul ADRA a mulțumit Comitetului Executival Găgăuziei pentru acordarea sprijinului util în realizarea acestui proiect.

  Reprezentantul ADRA a înștiințat ca la momentu sunt mulți donatori care doresc să lucreze anume în domeniul aprovizionării cu apă și la întîlnirea cu principalul donor al organizației ADRA, va fi pus la vedere proiecte pentru aprovizionarea cu apă a mai multor localități rurale.

Conducătorul departamentului construcții, industrie, transport şi comunicaţii Petru Zlatov a specificat ca la primariile satelor Chiriet-Lunga si Beshlama sunt toate proiectele privind rețelele de apeduct și în următoarele zile vor fi transmise reprezentanților ADRA pentru revizuire.

La 23 iunie membrii delegației au vizitat spitalul raional din orașul Comrat cu scopul de a vedea condițiile de lucru în spital și întreținerea pacienților. În timpul vizitei au fost văzute problemele necesare în care ADRA poate să se implice. Unul din aspecte este predarea seminarelor pe tema planificarea și strategii de dezvoltarea a instituțiilor pentru protecția sănătății.

 
Prima / Noutăţi / Bașcanul Găgăuziei a avut o întîlnire de lucru cu reprezentanții ADRA Mlodova
 
Tel. +373 (298) 2-46-36; +373 (298) 2-12-22
Fax   +373 298 2-20-34
  Email: bashkanat@mail.ru  
 
Adresa:
 
 
       
 
 
Despre Găgăuzia  |  SLPA  |  Ştiri  |  Oficiul Dezvoltării Economice Locale  |  Sfera socială  |  Populaţia Găgăuziei  |  Economia Regiunii  |  Ghidul Investitorului  |  Organele Administraţiei Publice  |  Contacte
 
 
Vizitatori: 3271980
Copyright © 2019 Comitatul Executiv al Găgăuziei, Unitatea teritorial autonomă Găgăzia în cadrul Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate
O soluţie Brand.md