Prima / Poliția din Găgăuzia va activa în regim de atenție deosebită față de masinile cu numere de înmatriculare străine
31.03.2014
Poliția din Găgăuzia va activa în regim de atenție deosebită față de masinile cu numere de înmatriculare străine
 
Organele de drept din Găgăuzia vor lucra în regim de atenție deosebită privind   creșterea bruscă în autonomie a numărului de autoturisme cu numere de înmatriculare ale  statelor vecine. După cum a menționat Guvernatorul autonomiei, d-l Mihail Formuzal în ședința  de lucru a Comitetului Executiv al Găgăuziei din 31 martie , a crescut vădit șirul de informații, parvenite de la locuitorii Găgăuziei ,privind creșterea  numărului de autoturisme cu numere de înmatriculare străine în regiune. .
Guvernatorul Găgăuziei a dat indicație șefului departamentului de poliție dl Serghei Sukhodil să manifeste  atenție  față de aceste mesaje și să cerceteze motivele situației .
" Am primit afirmații,că în Găgăuzia va fi organizat maidanul . Noi nu vom permite,ca  militanții ucraineni,care au rămas fără lucru,să înceapă activitatea lor în Găgăuzia , - a menționat Guvernatorul.
 
Prima / Poliția din Găgăuzia va activa în regim de atenție deosebită față de masinile cu numere de înmatriculare străine
Tel. +373 (298) 2-46-36; +373 (298) 2-12-22
Fax +373 298 2-20-34
str. Lenin, 196, mun. Comrat, UTA Gagauzia, Republica Moldova
Email: bashkanat@mail.ru
Copyright © 2019 Comitatul Executiv al Găgăuziei, Unitatea teritorial autonomă Găgăzia în cadrul Republicii Moldova
Toate Drepturile Rezervate
Tipărire