mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei a avut o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Graham Paul, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Franței în Republica Moldova

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a avut o întrevedere cu Excelența Sa, domnul Graham Paul, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Franței în Republica Moldova.

Irina Vlah și Excelența Sa au discutat despre situația actuală din Republica Moldova și provocările cu care se confruntă țara noastră.

"Una dintre principalele amenințări la adresa țării noastre este împărțirea societății în "prieteni" și "străini", polarizarea profundă a opiniilor între diferite grupuri, utilizarea unor tehnici inacceptabile împotriva celor care critică autoritățile. În loc să consolideze societatea, conducerea țării, dimpotrivă, încearcă să păstreze puterea "jucând" pe contradicțiile existente. Aceasta este o practică vicioasă și periculoasă, care sugerează că partidul aflat la putere își declară doar angajamentul față de valorile europene. Republica Moldova a primit statutul de candidat la aderarea la UE, dar încă nu ne-am dovedit angajamentul față de principiile europene de bază, precum statul de drept și structura democratică a societății, respectarea drepturilor și libertăților omului, dezvoltarea culturii juridice, toleranța și justiția socială", a spus Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время