mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat grădinița "Dostluk" din satul Cișmichioi, raionul VulcăneștiGuvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat grădinița "Dostluk" din satul Cișmichioi, raionul Vulcănești.

În această instituție de învățământ timpuriu, 163 de copii preșcolari sunt educați în 8 grupuri și lucrează 51 de angajați. Ocupațiile la grădiniță după sărbătorile de Anul Nou au fost reluate pe 10 ianuarie.

Bașcanul a discutat cu personalul instituției problemele legate de organizarea procesului de învățământ preșcolar și progresul în introducerea unui sistem de învățământ bilingv.

"Am început un proces dificil, dar este o necesitate. Suntem obligați să luăm măsuri pentru a ne asigura că copiii noștri sunt mai bine pregătiți pentru viitoarea maturitate. Cunoașterea limbilor străine este un instrument puternic care va deschide oportunități suplimentare pentru dezvoltarea și creșterea personală a copiilor noștri, precum și pentru ocuparea forței de muncă. Vă mulțumim pentru disponibilitatea de a vă alătura acestui proiect și exemplul excelent pentru întreaga noastră societate - trebuie să studiem toată viața, atunci societatea noastră va fi mai puternică și mai reușită", a menționat Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время