mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei a avut o discuție cu Excelența Sa dl Hamad Rashid Al-AthbaIrina Vlah, Guvernatorul Găgăuziei, a avut o discuție cu Excelența Sa dl Hamad Rashid Al-Athba, Însărcinat cu afaceri al Ambasadei Statului Qatar în Republica Moldova.


Subiectele centrale ale discuției au fost concentrate pe oportunitățile de cooperare economică și socială bilaterală.

Irina Vlah a abordat Acordul semnat între Qatar și Republica Moldova, care presupune cooperarea pe domeniile schimburi comerciale, turism, educație, sănătate și altele.

Bașcanul a informat Excelența Sa despre oportunitățile oferite de platformele industriale, din cadrul zonelor economice libere din Autonomie, și despre prioritatea autorităților de a industrializa economia regiunii.

”Suntem concentrați pe atragerea investițiilor în Autonomie, pe industrializarea economiei și pe dezvoltarea sectorului IT. Avem nevoie de locuri de muncă stabile și oferim suport esențial companiilor care investesc în Găgăuzia. Ne dorim să inițiem comunicare cu investitorii din Qatar și vă asigurăm că suntem parteneri fideli, interesați ca orice afacere din Autonomie să prospere”, a declarat Irina Vlah.
 

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время