mobile

mobile

Comitetul Executiv

Bașcanul Găgăuziei a felicitat-o pe dna Elizaveta Chiseeva, locuitoare a mun. Ceadîr-Lunga, cu ocazia împlinirii a vârstei de 90 de aniIrina Vlah, Bașcanul Găgăuziei, a felicitat-o pe dna Elizaveta Chiseeva, locuitoare a mun. Ceadîr-Lunga, cu ocazia împlinirii a vârstei de 90 de ani.

Dna Chiseeva s-a născut la 11 iunie anului 1931 în satul Trișpoli, care acum este unul dintre regiuni ai orașului. Ea a crescut într-o familie mare de țărani. Din 1948 până în 1980 a lucrat la o fermă colectivă într-o brigadă de culturi și legume. Ea a născut și a crescut 5 fii. Are 11 nepoți.

Elizaveta Сonstantin este deținătoarea medaliei "Mamă Eroină".

Guvernatorul Găgăuziei a mulțumit pe dna Chiseeva pentru exemplul ei de a-și construi o familie, de a crește copii și nepoți, recunoscând acest lucru ca o mare contribuție la dezvoltarea societății și a orașului ei natal.

"Viața Dumneavoastră impresionează. Dvs sunteți un exemplu perfect de umanitate și demnitate. Astăzi simțim un deficit al acestor calități în societate. Vă felicit cu această aniversare, vă doresc sănătate și să vă bucurați de ceea ce ați realizat pînă în prezent. Dvs meritați"- a spus Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время