mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat fabrica de textile "Asena-textil" din satul Congaz

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat fabrica de textile "Asena-textil" din satul Congaz. Compania cu capital turc funcționează cu succes în regiune din anul 2003. Peste 1000 de angajați sunt cuprinși în producție. Tricotajele brandurilor de renume mondial sunt cusute în atelierele "Asena-textil", toate produsele sunt exportate.

"Asena-textil" este una dintre cele cinci companii din Republica Moldova care participă la programul Family-friendli-poilicies. În cadrul acestui program, conducerea companiei oferă sprijin social angajaților, oferind asistență financiară regulată.

Compania menține volumele de producție în ciuda creșterii costului resurselor energetice și a eșecurilor în logistica transporturilor din cauza evenimentelor din țara vecină.

"Compania "Asena-textil" este unul dintre cei mai mari angajatori și contribuabili din regiunea noastră. În ciuda tuturor dificultăților, mențineți producția în Găgăuzia, introducând noi programe de sprijin social pentru angajați și copiii acestora. Datorită prezenței dumneavoastră în regiune, sute de familii au rămas în autonomie, dumneavoastră ne ajutați să păstrăm energia tinerilor pentru dezvoltarea viitoare a Găgăuziei noastre și a Întregii Moldove. Munca de succes a "Asena-textil" în autonomie timp de două decenii nu este doar povestea de succes a companiei, ci și succesul întregii Găgăuziei", a menționat Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время