mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat Parcul științifico-tehnologic NOI Techpark din Tirolul de Sud

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat Parcul științifico - tehnologic NOI Techpark din Tirolul de Sud. Site-ul technoparkului găzduiește institute de cercetare, laboratoare, întreprinderi și startup-uri în domeniul tehnologiei informației, precum și facultăți ale Universității din Bozen-Bolzano.

Tehnoparcul are, de asemenea, cea mai mare infrastructură de cercetare Terra X-Cube, care permite imitarea celor mai extreme condiții climatice ale Pământului pentru a studia impactul acestora asupra oamenilor, proceselor și tehnologiilor de mediu.

"Industrializarea și dezvoltarea sectorului IT sunt prioritățile noastre în dezvoltarea economiei și crearea de locuri de muncă stabile în Autonomie. Trebuie să creăm locuri de muncă atractive, cu oportunități de creștere personală și profesională pentru tinerii noștri talentați – în acest fel îi vom putea convinge să-și unească viitorul cu Găgăuzia. Experiența și sprijinul Dumneavoastră sunt vitale pentru noi și Vă mulțumim pentru disponibilitatea de a ne ajuta. Fără sprijinul partenerilor noștri, nu vom putea face față și asigura ritmul necesar de dezvoltare socio-economică", a menționat Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время