mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat Școala bărbăției "Împreună reducem riscurile"

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, a vizitat Școala bărbăției "Împreună reducem riscurile", care a luat start astăzi la tabăra sportivă "Olimpieț" a comunei Congazcicul de Jos.

Evenimentul este organizat de Direcția pentru situații excepționale, Direcția principală educație și Direcția principală tineret și sport din UTA Găgăuzia.

Pe parcursul a două zile, 120 de elevi din clasele liceale vor fi instruiți în prim ajutor, siguranță rutieră, acțiuni în dezastre tehnogene, dezastre naturale și alte abilități vitale. De asemenea, sunt planificate evenimente sportive și concursuri intelectuale.

Guvernatorul Găgăuziei a salutat liceenii și profesorii și le-a dorit să petreacă următoarele două zile cu beneficii maxime.

"Vă pregătiți pentru o viață adultă, independentă, urmăriți îndeaproape evenimentele din lume și vedeți că lumea modernă se schimbă radical și devine mai puțin sigură și previzibilă. Sarcina noastră este să vă pregătim pentru posibile situații și provocări de criză, să vă învățăm cum să vă protejați în mod corespunzător, familia și prietenii. Vă rog să fiți elevi sârguincioși și să țineți minte că, în condiții de criză, cei care știu să se unească și să lucreze armonios într-o echipă au întotdeauna un avantaj", a menționat Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время