mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu Excelența Sa, Dl Marko Șevcenco, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica MoldovaGuvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu Excelența Sa, Dl Marko Șevcenco, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei în Republica Moldova.

A avut loc un schimb de opinii privind evoluția situației epidemiologice și progresul campaniei de vaccinare, precum și impactul restricțiilor asupra dezvoltării proceselor socio-economice.

Bașcanul și Excelența Sa au discutat despre posibilitățile de stimulare a schimburilor economice și a cooperării dintre companiile din Găgăuzia și Ucraina, precum și cooperarea în domeniul turismului și culturii.

"Site-urile zonei noastre economice libere sunt perfecte pentru companiile industriale și suntem foarte interesați ca comunitatea de afaceri ucraineană să cunoască despre noi. Vă vom fi recunoscători pentru sprijinul acordat în construirea de căi de comunicare cu antreprenorii din Ucraina și Vă asigurăm că ne vom strădui să creăm cele mai bune condiții pentru dezvoltarea afacerilor privind investitorii Dumneavoastră în Găgăuzia. Sunt sigură că există oportunități serioase de creștere în acest domeniu", a menționat Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время