mobile

mobile

Comitetul Executiv

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu responsabilul de afacerile Ambasadei Suediei în Republica Moldova, dl Mats Staffanson

Guvernatorul Găgăuziei, Irina Vlah, s-a întâlnit cu responsabilul de afacerile Ambasadei Suediei în Republica Moldova, dl Mats Staffanson.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre situația politică actuală din Republica Moldova și provocările cu care se confruntă țara noastră.

"Astăzi asistăm la răspândirea rapidă a unor fenomene atât de periculoase precum polarizarea politică și socială, populismul, scăderea nivelului de încredere în autorități, în alte persoane și chiar în vecini, lipsa de dorință de a servi societatea și creșterea egoismului personal. Există polemici din ce în ce mai agresive și un dialog din ce în ce mai puțin constructiv care vizează identificarea obiectivelor comune. Chiar și la nivelul liderilor țării, nu am realizat încă obligația de a respecta necondiționat alte persoane și dreptul lor la o opinie, obligația de a respecta cu strictețe legile", a spus Irina Vlah.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время