mobile

mobile

Comitetul Executiv

Irina Vlah, Guvernatorul Găgăuziei, a primit-o pe cîștigătoarea Elena Cîlcic, care a ocupat locul II la Campionatul European la haltere desfășurat la MoscovaIrina Vlah, Guvernatorul Găgăuziei, a primit-o pe cîștigătoarea Elena Cîlcic, care a ocupat locul II la Campionatul European la haltere desfășurat la Moscova.

Bașcanul a felicitat băștinașa Autonomiei cu rezultatul înalt și i-a mulțumit pentru prezentarea demnă a Găgăuziei pe arena internațională.

Pe data de 11 aprilie curent, halterofila din Găgăuzia a obținut medalia de argint la categoria de greutate de 87 de kilograme. Elena Cîlcic a concurat în calitate de membră a echipei naționale a Republicii Moldova.

În februarie 2021, sportiva a ocupat primul loc, în categoria ei de greutate, la Campionatul Republicii Moldova, iar în 2020 a câștigat o medalie de argint la Cupa Mondială de la Roma.

Irina Vlah a apreciat înalt performanța Elenei Cîlcic: "Doar prin muncă insistentă pot fi obținute rezultate înalte. Victoria Dvs, este mândria noastră. Vă suntem recunoscători pentru momentele speciale de mândrie, aceste momente sunt deosebit de valoroase acum. Vă rugăm să ne bucurați mai des cu rezultate frumoase și Vă dorim mult succes și în viitor."

Bașcanul Găgăuziei a înmânat Elenei Cîlcic un certificat pentru premiu bănesc, în calitate de mulțumire, pentru rezultatul înregistrat la Campionatul European.

Comitetul Executiv

Ваше сообщение отправленно
Администрация управления свяжется с Вами в ближайшее время